Over Registratie Adres

Online Inschrijfadres voor je bedrijf regelen, zo makkelijk is het ontstaan.

Registratie-adres en post-adres is een initiatief van Iwan van Geelen. Hij heeft dit platform eind 2012 overgedragen aan een nieuwe ‘club’ met ruime ervaring van internationaal co-work pionieren.

Registratieadres biedt op verschillende locaties in Nederland de mogelijkheid je bedrijf te registreren. Handig voor starters, nieuwe werkers, para-medici en buitenlandse ondernemers. Dit adres kan dan gebruikt worden voor de inschrijving in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Daar zal dan ook de officiële post komen die wij per post kunnen doorsturen of digitaal per e-mail.

Het idee speelde al langer. Met een achtergrond van start-ups in combinatie met internationaal werken en ondernemen is er altijd een behoefte geweest om voor een normale prijs je bedrijf te kunnen inschrijven.

Een inschrijfadres bij de grote business centra kost al snel tussen de 100 en 150 euro per maand. Veel geld! Direct zelf een locatie huren is niet altijd een optie. Samen met mijn bestaande netwerk ben ik registratie-adres begonnen, No-Nonsense is ook met dit project de kern.

Gewoon makkelijk online het goedkoopste inschrijfadres vinden wat ook nog eens aan je wensen voldoet. Iedereen boekt al jaren zijn hotelkamer of huurauto volgens een zelfde principe. Meewerkende business centra krijgen zo potentiele klanten.

Iedereen blij en het is eigenlijk toch gewoon heel simpel?

Belangrijk is dat kwaliteit van zowel huurders als verhuurders in orde blijft, bij ons geen afgelegen schuur voor je bedrijf in te schrijven!  Maar wel de juiste vorm van privacy kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op! voor je vragen.

Scroll to Top