Antwoorden

Niet alleen de meest gestelde vragen, maar ook het antwoord om je bedrijf in te schrijven.

Wij hebben de meest gegeven antwoorden hieronder voor je bij elkaar gezet. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Meest gestelde vragen:

Wat voor een soort bedrijfsruimtes heeft registratieadres in haar bestand?

Alle vestigingsadressen zijn professionele ruimtes die op basis van delen gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan coworking & business centra. Locaties zelf zijn verschillend. De ene locatie is meer geschikt voor logistiek afhandeling, klant ontvangst, vergaderen etc. Ook de geografische ligging is divers. Van gracieuze 17e eeuwse Amsterdamse grachten tot en met een gezellig 17e eeuwse boerderij in Brabant. Maar de basis is altijd; het is de “thuisbasis” voor je bedrijf.

Het grote voordeel is ook; de mogelijkheid om over-en-weer gebruik van de verschillende locaties temaken ; geen verspilling!

Denk hierbij aan (bijvoorbeeld) een webwinkel. De administratie en website beheer gebeurt 1 dag in de week in Oosterhout; maar de logistieke afhandeling kan in Den Bosch. Nog “mooier”, je hebt een presentatie voor je webwinkel in Amsterdam? Ook daar kan je dan werken!

Wij zijn geen trust of anonieme club die helpen bij duistere zaakjes.

Wij zijn geen trustkantoor en bemoeien ons ook niet met rare postpakketten of wat dan ook! Onze locaties zijn allemaal geselecteerde business centres waar je optioneel zelfs klanten kunt ontvangen of zelf rustig kan werken. Wij bieden je wel een vast adres voor de noodzakelijke inschrijving. Je kan ons dus het best zien als een tussenvorm van een Posbus en een Trustkantoor. Maar wij zorgen goed voor je post, beter dan op een gedeeld adres waar de zorg voor je post kan ontbreken.

Wij zijn er om ondernemers te helpen, die bijvoorbeeld net gestart zijn en niet op hun adres thuis onnodig lastig gevallen willen worden.

Er zijn veel business centres te vinden, in Nederland en daar buiten. Helemaal in lijn met het nieuwe werken, de groei van het aantal ZZP-ers en de toename van buitenlandse ondernemers. Wij hebben een selectie gemaakt waar je ook je bedrijf in kan laten schrijven tegen de laagste prijs, met garantie!

Inschrijven op woonadres.

Wij zijn er om ondernemers, vrije beroepen en ZZP-ers te helpen, inschrijvingen voor huisvesting van particulieren doen wij niet. 

Wat wij juist wel hebben zijn locaties die passen in het bestemmingsplan! Want… er zijn gevallen dat zzp-ers niet hun eigen huisadres mogen gebruiken voor de inschrijving, al werken ze er niet; het mag van de gemeente gewoon niet. Ook is het inschrijven van een bedrijf verboden in een standaard huur- of hypotheek contract

Je privé adres blijft ook gewoon via de KvK en Gemeente bekend; privacy

Wij hebben geen enkele invloed en bemoeienis met gemeentelijke inschrijvingen. Wel zorgen wij ervoor dat je nu een adres hebt die niet meteen zichtbaar is bij de Kamer van Koophandel, jouw privacy! Maar nieuwsgierige mensen zullen iets meer moeite moeten doen. En zo hoort dat en niet alleen voor grote internationale bedrijven maar ook voor kleine ondernemers, webshop eigenaren, free-lance(ers) etc.

Wij sturen uw officiële post door of wij scannen de officiële post naar een veilig omgeving waar je het kan ontvangen

Je kan zelf kiezen. Wil je de post komen afhalen? Wil je de post per email ontvangen of inloggen en kijken in ons managementprogramma? Sturen wij het naar een ander van jouw keuze per post door? Jij mag het zeggen! Het is nota bene jouw kantoor toch?

Mag je op ieder adres een bedrijf inschrijven.

De adressen die wij aanbieden voor het inschrijven van een bedrijf zijn allemaal geschikt voor de registratie in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Wij bieden geen adressen aan die illegaal zijn. Omdat wij met business centra werken en met bedrijf-verzamelgebouwen is het niet aleen legaal maar je hebt ook meteen een nette omgeving waar jij relaties kan ontvangen.

Hoe kan ik een bedrijf bij jullie op een adres inschrijven, de procedure

Scroll to Top